miercuri, 31 octombrie 2007

MAFIA PARIURILOR DIN TENIS

1.Tenismenul rus Nikolai Davidenko a fost amendat cu suma de 2000 USD de catre ATP pentru ca a cedat prea usor meciul cu croatul Marin Cilic, disputat saptamana trecuta. Davidenko se afla deja in atentia ATP, care a deschis o ancheta in ce priveste posibilele meciuri trucate care afecteaza tenisul. Sportivul rus a jucat foarte bine in primul set , castigand cu 6-1, dar a facut apoi foarte multe erori, printre care zece greseli duble in ultimele doua seturi pierdute cu 5-7, 1-6.
2.Britanicul Andy Murray a declarat intr-un interviu acordat BBC ca in lumea tenisului exista numeroase meciuri aranjate de diferite persoane care ofera sume de bani jucatorilor pentru a tranti meciurile."E destul de dezamagitor pentru toti jucatorii, dar toata lumea stie ca exista astfel de meciuri. E dificil sa dovedesti ca cineva a trantit un meci. Un jucator poate juca la capacitatea maxima cateva game-uri in fiecare set si apoi sa faca greseli, faulturi duble si asta e", a acuzat britanicul Andy Murray.
3.In urma cu o luna, fostul numar unu mondial, Tim Henman, spunea ca a auzit de existenta unor persoane care ofera bani jucatorilor pentru a tranti meciuri. "Eu, personal, nu am avut astfel de experiente, dar am auzit alti jucatori vorbind despre asa ceva", a spus Tim Henman.

Niciun comentariu: