marți, 20 mai 2008

Oferta de bonus pentru finala UCL de la GAMEBOOKERS

Liga Campionilor va ajunge la un rezultat atunci când Manchester United şi Chelsea se vor înfrunta în finala de miercuri pentru a câştiga cel mai important premiu de fotbal de club.
Cu toate că una dintre echipe va părăsi Moscova fără cupă, gamebookers va face în aşa fel încât să fiţi fericiţi precum câştigătorii cu o dublă ofertă superbă.
Tot ce trebuie să faceţi este să puneţi un pariu simplu de 20 $/15 €/10 £ pe oferta de pariu pe marcatorul primului gol în finală. Dacă pariul dumneavoastră este necâştigător, dar primul jucător care va înscrie este englez, gamebookers vă va oferi un bonus de 20 $/15 €/10 £ pe care să îl folosiţi în oricare dintre ofertele noastre.
De exemplu, dacă pariaţi pe Ronaldo să înscrie primul, dar Lampard va fi primul nume înscris pe tabela de marcaj, veţi primi un bonus.
Şi asta nu e tot.
Puneţi un pariu de 20 $/15 €/10 £ pe oferta scorul corect şi dacă meciul se încheie 0-0 după 90 de minute,gamebookers vă va înapoia pariul pentru a se asigura că terminaţi marele meci la înălţime.
Daca nu aveti cont la agentia de pariuri gamebookers, click aici: http://www.gamebookers.com/cgi-bin/intro.cgi?rid=299650

Niciun comentariu: