vineri, 30 ianuarie 2009

Inter, acuzată de procuratură de blaturi pentru a scoate bani din pariuri!

În Italia se pune de un nou scandal, dar mulţi specialişti spun că nu este nicio surpriză, actuala echipă a lui Cristi Chivu fiind considerată, de destulă vreme, noul Juventus. Adică, orice s-ar întâmpla, ei sunt câştigătorii, dar de data asta s-a venit cu ceva nou. Adică, dacă tot am câştigat, haide să facem ca totul să pară mai palpitant decât este în realitate şi, în plus, facem rost şi de ceva parale.
Trei meciuri incriminate
Potrivit "Il Giornale", ziar care apare la Milano, este vorba despre trei partide care au avut nişte finaluri nu tocmai ortodoxe, iar Ministerul de Interne a anunţat că deţine probe clare în acest sens. Ironia face ca Inter să fi câştigat campionatul în ultima etapă, la Parma, pe care au trimis-o în Serie B cu această ocazie, astfel că nimeni sau aproape nimeni nu ar fi avut curajul să denunţe acest meci ca fiind aranjat. Totuşi, conform unor informatori ai poliţiei, care sunt infiltraţi de multă vreme în mafia pariurilor, Parma trebuia să retrogradeze încă de acum doi ani, iar acum i se dăduse ordin să pice. În caz contrar, s-ar fi declanşat procedura de faliment, ştiut fiind faptul că parmezanii nu mai aveau, practic, niciun sponsor, iar ultimele sezoane au evitat retrogradarea în moduri mai mult sau mai puţin suspecte.
Telefoane suspecte
La fel ca în cazul Calciopoli, proces aflat în plină desfăşurare şi care i-a avut ca principali protagonişti pe Moggi sr. şi clubul Juventus, şi de data aceasta Procuratura se va baza pe înregistrările telefonice ale convorbirilor dintre (surpriză!!!) Roberto Mancini şi un individ pe nume Domenico Brescia, tipul având legături de notorietate cu Mafia. Pe urmă, se aminteşte de faptul că lui Julio Ricardo Cruz i s-a şoptit la ureche să lase pe Materazzi să execute penalty-ul contra Sienei, acesta ratând într-un mod deplorabil, iar meciul încheindu-se cu un 2-2 pe care doi sau trei "cunoscători" pariaseră nişte sume deloc de neglijat. Rămâne de văzut ce va ieşi din această anchetă, dar Poliţia şi Procuratura au demonstrat, cel puţin de câţiva ani, că merg până la capăt, indiferent de numele inculpaţilor.
sursa:prosport

Niciun comentariu: