miercuri, 18 februarie 2009

-34,04

cupa UEFA:

Aston Villa - CSKA Moscow 1 cota 2,05 miza 4 - unibet

3 comentarii:

Anonim spunea...

o etapa in Uefa foarte aiurea.

nu ma asteptam la olimpiakos sa li se traga la muie scuza-mi expresia tocmai pe Karaiskaki :-| , a fost un meci in care credeam dar am tras niste concluzii vis-a-vis de publicbeturile de genu , niciodata nu voi mai juca solist ci ma voi orienta catre alte tipuri de pariuri la evenimentul respectiv sau chiar il voi evita. Sa fim feriti de ghinion !

Daniel spunea...

nu te asteptai la greci, asa cum nici eu nu credeam ca nu va bate aston villa.
sa avem bafta !

Anonim spunea...

Am vazut rezumatul la greci , l-am si postat pe blog , nu se poate ca tu fundas cu nume de detergent DOMI , sa te apuci sa faci driblinguri in propriu tau careu , sa iti fure atacantu mingea si sa marcheze .

Se intampla odata , dar de 2 ori in acelasi meci aceasi faza ? Vrei tu sa treci prin dribling in viteza cand tu esti amarat vai de tine.Uite asa i-a ingropat pe greci , la 1-2 inca mai erau sanse pentru retur, dar asa nimic si imi pare rau pentru estul Europei.

Legat de Aston Vila , nu ma asteptam ca CSKA sa ii joace pe terenul lor , de abia au egalat englezii ca norocul , oricum calificarea e la discretia rusilor , pe gerul moscovit nu-i vad facand fata , dar totusi cota de 1.45 pt CSKA mi se pare o gluma.