duminică, 8 februarie 2009

AS Roma - Genoa CFC 1 cota 1,75 miza 10 - expekt

Catania - Juventus 2 cota 1,95 miza 8 - gamebookers

Bayern München - Borussia Dortmund 1 cota 1,42 miza 7 - gamebookers

West Ham - Manchester Utd 2 cota 1,63 miza 5 - expekt

RECOMANDARI:
Villarreal - Numancia 1 cota 1,50

SURPRIZA:
Huelva - Atl. Madrid x cota 3,50

7 comentarii:

Anonim spunea...

la Atletico Madrid (poate ca le sutn si suporter fidel) vad o victorie , iar lucrul pe care ma bazez este un mit nedovedit in pariuri : schimbarea antrenorului aduce tot timpul victorie.

X2 @1.40 mi se pare safe bet-ul zilei.

Roma iarasi mi se pare fair odd , Juve teoretic ar trebui sa profite.

Vad astazia un X imens la Tottenham - Arsenal , la Fiorentina - Lazio si cred ca sunt sanse considerabile de X si la Osasuna - Valencia.

Sa vedem ... multa bafta si cand ai timp poti "comenta" si sa iti exprimi parerea vis-a-vis de pariurile mele pe blog , ma simt oarecum prost ca tot iti comentez p-aci si tu nimic la mine :)

Anonim spunea...

Am studiat indelung oferta atat online si offline si am gasit un pariu absolut fantastic din punctul meu de vedere la pretul la care este oferit, intradevar este la o casa OFFLINE la Mozzart si in mod sigur voi face o vizita agentiei.

AS ROMA - GENOA , 1 & over 2.5 @ 4.50

Daniel spunea...

minutul 90...imi pare rau ca nu am vazut la timp postul tau cu pariul de la Roma. se pare ca astazi suntem cu noroc. eu cu juve , tu cu roma.

Anonim spunea...

E o zi deosebita ... intradevar

Mult succes ! la United am jucat handicap de cornere -2 , adica am nevoie de United sa aibe cu 3 cornere mai mult decar West Ham , pana acum la pauza au 5 avans , si sunt sigur ca va creste numarul odata cu presiunea de final tipica , am prins cota de 1.90 super asteptam un astfel de deznodamanat e adevarat ca am si studiat cateva zeci de meciuri ale celor 2 combatante pe ESPN.

Anonim spunea...

L-am jucat deasemenea x2 pe miza 10/10 ATLETICO MADRID , si 2 pe 9/10 stiu ca n-a fost bine si nu e bine sa pariezi cu echipa ta , dar s-a dovedit pana la pauza cel putin mitul scris de mine in primul post.

Anonim spunea...

Ieri + Azi pe blog

15 pariuri : 13 castigatoare , 1 returnat , 1 pierdut , ma plictisesc sa calculez bilantul.

am exclus bascheturile de azi , dar si acolo am castigate 4 din 6.

Weekend de vis, daca tot asa continuu ma gandesc sa ma las de blog si de toate si sa imi dedic fiecare secunda si fiecare minut doar pentru mine

Daniel spunea...

intr-adevar o zi perfecta. pentru tine , un weekend perfect. felicitari ! insa nu uita niciodata ca niciodata nu castigi intr-o zi cat poti pierde intr-o zi.