vineri, 11 martie 2011

Romania A

Victoria Branesti - Steaua Bucuresti 2 cota 1,98 miza 10 - pinnacle

Victoria Branesti - Steaua Bucuresti xHT/2FT cota 4,50 miza 5 - bet365(la scorul de 0-0 miza se returneaza)

7 comentarii:

ION spunea...

koln-nurnberg 1
manisaspor-besiktas 2
pandurii-bistrita xp-1f sau mai multe goluri dupa pauza.
si ca surpriza:
Brescia-inter 1 4,60
Rennes-Marseille 1H 6,15

ION spunea...

ALEA SURPRIZA AU SANSE MARICELE SA IASA ,BRESCIA VINE DUPA UN JOC BUN LA NAPOLI, INTERU" CRED CA VA MAI MENAJA CEVA TITULARI PTR. C.L. CU BAYERN.
RENNES TRAG SI EI TITLU SI-I POSIBIL SA-I ARDA PE MARSEILLE CU UN 2-0 CA PE MARSEILLE AI INTERESEAZA SI MECIUL DE MARTI CU MANCHESTER IN C.L.SI ZIC CA NU S-OR RUPE CU ASTIA SI S-O LASE MAI MOALE IN C.L. UNDE TOTUSHI MAI AU OARECE SANSE DUPA 0-0 DIN TUR.

Daniel spunea...

Salut,
pandurii-bistrita e genul de meci de under 2,5; brescia e de luat in seama , dar totusi cred ca inter va castiga. rennes e un meci de 1x2.

parior maniac spunea...

Ce gasiti asa special de va aruncati cu banii pe Steaua? Asta nu este echipa pe care sa iti pui banii. Voi pariati doar pe numele echipei? Vreti sa faceti jocurile caselor de pariuri? Jucati meciuri serioase, derbyuri, meciuri cu miza, unde exista motivare, unde nu pot interveni blaturi sau neseriozitatea jucatorilor.

Daniel spunea...

parior maniac: rezultatul meciului de aseara te-a contrazis total. dupa parerea mea branesti - steaua era un meci valuebet. nu trebuie sa pariezi doar derbyuri. iar ca idee, cred ca meciul de aseara avea o miza destul de importanta pentru ambele echipe.
ion: brescia-inter a avut un final incredibil.asta este fotbalul...
koln este o echipa in forma care joaca foarte frumos.felicitari pentru alegerea facuta.si eu personal am vrut sa pariez pe ei ieri, insa nu stiu de ce nu am bagat. sunt de urmarit oricum, ai cote foarte bune la ei.
besiktas desi au o echipa foarte buna sunt turci, iar turcii sunt foarte imprevizibili.trebuie pariat cu moderatie pe campionatul lor.
va astept pe amandoi in continuare la comentarii cu propuneri de pariuri.bafta maxima !

parior maniac spunea...

Vorbeam la general ...nu strict la meciul de aseara. Saptamana trecuta ai pariat tot pe Steaua. Ce argument aduci pentru acea infrangere?

Daniel spunea...

am un sistem care il pariez pe steaua de mult timp : la orice meci am x pauza victorie steaua la final. dupa terminarea campionatului o sa fac un bilant sa vedem daca a fost sau nu pozitiv.
in 2011 au fost 3 pariuri pe x pauza victorie final, din care unul la cota 4,50 castigator; 2 pe steaua la miza de 10 castigatoare si la cote foarte bune(2,12 si 1,98)si o recomandare pe 1,40 pierduta. eu zic ca bilantul este aproape perfect.